Eén van de diensten dat Watblafje aanbiedt is een hondenuitlaatservice.

Wanneer je zelf door ziekte, ongeval, vakantie, werk of een druk leven,… niet genoeg tijd hebt voor jouw viervoeter, kan ik helpen!

Eerst kom ik jullie leren kennen. Tijdens deze ontmoeting zoek ik al naar wat jouw hond het liefste doet. Meestal wordt ervan uitgegaan dat ik gewoon ga wandelen, maar dat is niet altijd enkel maar dat…

Hier een paar voorbeelden van wat ik doe tijdens de uitlaatservice met een paar van mijn vaste klantjes!

Hondenuitlaatservice

Koda

(Zwitserse Herder)
Hij is een echte passionele speelvogel! Een wandeling in het bos met veel speelmomentjes, of samen met mijn hond Tshilu naar de hondenweide om te ravotten, is wat ik denk dat hij het leukste vindt!

Poppy

(American Bully)
Poppy is altijd zo enthousiast om mij te zien! Ze maakt me altijd aan het lachen. Ze speelt veel liever met hondjes dan dat ze wandelt. Dus ik ga haar halen en kan ze bij mij thuis in de tuin met Tshilu spelen. Het zijn twee echte wildebrassen! Na even stoom afblazen, zetten Tshilu en ik haar terug thuis af via nog een kleine wandeling.

Basil

(Blue Merle – Border Collie)
Met hem ga ik naar de hondenwei zodat hij kan spelen met de frisbee. Hij is dan net een atleet! Wel met een kort wandelingetje eraan geplakt.

Zijn huisgenootje Lilly is al wat ouder en blijft liever thuis. Lilly mag kiezen of ze mee wilt of niet. Vroeger kwam ze altijd mee, maar nu blijft ze ook precies liever thuis. Ik ben blij dat de eigenaars dit oké vinden dat ik Lilly haar mening respecteer en ze dan gezellig thuis kan blijven. Ik verwen haar wel eens met wat knuffels en soms geef ik hen allemaal hun eten.

Jasou

(Soft Coated Wheaten Terrier)
Bij Jasou is het vaak een verassing wat hij graag zou willen doen. De ene keer marcheert hij enthousiast de straten door en de andere keer snuffelt hij alles af en hebben we amper gestapt 😂. Hij is ook verzot op autoritjes. Als we buiten stappen staat hij al klaar bij mijn auto om zo op stap te kunnen gaan. Voor mij allemaal goed! Leuk dat hij zelf kiest voor verandering!

Nelly

(Toypoedel)
Nelly is een vrolijke, lieve schat. Ze is jong en nog een beetje onzeker.
Zij gaat graag wandelen in de buurt en daarna spelen we nog in de tuin. Wat ik fantastisch vind, is om haar van jonge hond te kunnen zien opgroeien tot een echte dame.

Jake

(Labrador)
Hij blijft liever thuis samen in de zetel knuffelen en hij geniet zo van mijn gezelschap in plaats van lang naar buiten te gaan. Ik ben zelf niet de grootste knuffelaar, maar voor hem doe ik het graag!

Zoals je kan lezen, is de dienst hondenuitlaatservice niet enkel wandelen, maar veel meer dan dat!

Mijn doel is om te vinden wat je hond het liefste doet. De honden te geven wat ze willen of nodig hebben, en niet wat wij verwachten van hen.


Heeft u ook even geen tijd voor jouw hond?
Lees meer over de dienst hondenuitlaatservice. U mag u me zeker contacteren voor een kennismaking en dan kunnen we zien wat ik voor jullie kan doen!