Diensten en tarieven

Diensten Watblafje


De consultaties gebeuren in jouw thuissituatie (regio Antwerpen). Ik ga er vanuit dat jullie me ontvangen zoals een normale bezoeker, zodat ik jullie hond kan observeren in een normale situatie. Gelieve bij bijtincidenten in het verleden me dit te melden.

Watblafje biedt volgende diensten aan:

Diensten       

Maand onlinebegeleiding -€50

Mogelijkheid tot onlinebegeleiding. Zo is samenwerking op afstand mogelijk. Het begint met een videogesprek van een halfuur. Een maand later eindigen we met een tweede videogesprek van een halfuur. Tijdens deze twee gesprekken kunnen we online verder communiceren. Ik verwacht wekelijks een update met video’s. Zo kan ik elke week u en uw hond opvolgen en zo snel mogelijk reageren en bijsturen.

Afspraak -€60 (exclusief kmvergoeding)

1 thuisbezoek of afspraak op afgesproken locatie van 1 uur = €60 (exclusief kmvergoeding €0.80 per km vanuit Lint)

Enkele online-afspraak- €20

1 Videocall van een halfuur = €20

Tijdens de afspraken help ik je om jouw hond beter te begrijpen, jullie communicatie te vergemakkelijken en jullie band te versterken.

 

tarieven

Pakket Afspraak Vergoeding per km
Onlinebegeleiding (1 maand)€50//
pakket€2003 afspraken + 2 videocalls€0,80
Videocall (30min)/€20/
Individuele afspraak (1uur)/€60€0.80

Na de afspraak krijgt u een factuur, gelieve deze te storten binnen de 14 dagen. Het afzeggen van een afspraak is mogelijk tot 3 dagen op voorhand, anders betaalt u de afspraak zonder de kilometervergoeding. Kilometervergoeding heen en terug ( €0,80 per km vanuit lint , provincie Antwerpen).

Partners

Bestopetcare

Voor uitlaatservice, kan u zeker bij Noëlly terecht! Zij kan je helpen bij het uitlaten van je hond als je zelf geen tijd hebt. www.bestopetcare.be

Kwaffuur

trimsalon te Hove, ik vertrouw haar mijn eigen hond toe. Haar geduld en vriendelijkheid naar honden toe is schitterend! Je kan een kijkje nemen op haar facebook. Of haar contacteren op het nummer +32 494 63 09 97 .

Kirafiki

organisatie die gezinnen helpt om een gouden mand te vinden voor elke hond. Ze hebben een gouden hart een geven elke hond een echte kans die ze verdienen! Je kan een kijkje nemen op hun website http://www.kirafiki.be .


Benieuwd hoe Watblafje andere baasjes en honden heeft kunnen helpen? Lees enkele referenties van tevreden baasjes of neem contact op om een afspraak te maken.

Over ‘Wat blaf je?’

Hondengedragstherapeut, puppyopvoeder, uitlaatservice.

Leren luisteren naar elkaar. Je band met je hond versterken via de connectiemethode.

Contact

Jolien Wellens
+32 472 46 39 74
Antwerpen (Lint)

Watblafje is telefonisch bereikbaar tussen 10u-17u.

Email: watblafje@outlook.be
Instagram: watblafje
Facebook: watblafje