Diensten en tarieven

Diensten Watblafje

Invloed van de coronamaatregelen op watblafje:

Telewerken blijft de voorkeur, enkel bij noodgevallen kan ik een uitzondering maken om buiten af te spreken.

Prijs?

Videogesprek van 30min = €20
Voor klanten ingeschreven in een pakket = gratis


De consultaties gebeuren in jouw thuissituatie (regio Antwerpen). Ik ga er van uit dat jullie me ontvangen zoals een normale bezoeker, zodat ik jullie hond kan observeren in een normale situatie. Gelieve bij bijtincidenten in het verleden me dit te melden.

Watblafje biedt volgende diensten aan:

Diensten         
       

 • Hulp bij aanschaf pup of hond – videogesprek €30

  Neem je binnenkort een pup of hond in huis en heb je begeleiding nodig voor de zoektocht, voorbereiding en opvoeding van je trouwe viervoeter? Watblafje biedt nieuwe dienst aan: Hulp bij de aanschaf van een pup of hond.

  Een hond in huis nemen brengt heel wat vragen en voorbereiding met zich mee. Weet je niet goed wat je al op voorhand kan doen? Of heb je al heel veel te horen gekregen en ben je even niet meer helemaal zeker? Wat moet je al aankopen? Wat ga je doen met je pup de eerste dag en de eerste week? Hoe kan je hond socialiseren tijdens de quarantaine? Hoe leer je zindelijkheid aan? En wat nu de hondenscholen dicht zijn? Wandelen aan de riem, wanneer beginnen we er aan? Kan ik mijn pup de eerste week alleen laten? Hoe maak ik mijn pup duidelijk niet in bed te komen? Wat te doen tijdens de eerste nacht? …

  Wil je duidelijkheid krijgen wat te doen of krijg je graag enkele tips? Dan kan u eenmalig een videogesprek boeken. Watblafje helpt je bij de voorbereiding om de verwelkoming van je pup vlotjes te laten verlopen!

  Het videogesprek:
  – Duur: 45min
  – Plaats: videocall, via de computer of gsm
  – Prijs: €30
  – Voordeel: geen kennismaking meer nodig bij het pakket puppycoaching

Puppycoaching – 5 lessen pakket €295

Heb je begeleiding nodig voor de zoektocht of voorbereiding van je trouwe viervoeter? Heb je een puppy in huis en wil je meer tips krijgen bij het opvoeden? Problemen bij je pup alleen thuis laten, bijten, grommen, blaffen, happen, spullen kapot maken dat niet bedoeld is (slopen), het aanleren van halsband/harnas/les, grenzen duidelijk maken, zindelijkheid, socialiseren, samen spelen, elkaar leren kennen, begrijpen en vertrouwen,… hiermee kan ik jullie helpen met puppycoaching.

De puppycoaching bestaat uit 5 lessen bij u thuis die telkens 45 min duren. Gedurende deze afspraken coach ik jullie om je pup op te voeden tot een brave hond.

De eerste 2 maanden gratis telewerking via Whatsapp. Hierin zitten videogesprekken. Je kan terwijl ook vragen stellen, foto’s en video’s versturen. Ik antwoord binnen de drie dagen. Na deze twee maanden kan je deze met een maand verlengen voor slechts €50. Dit mag je zo vaak verlengen als je zelf verkiest. 

Tijdens het pakket wordt er gebruik gemaakt van mijn puppystappenplan. 

Het puppy pakket:
– Les 1: intake, kennismaking.
– Les 2: uitwerking opvoeding van je pup.
– Les 3: opvolging en bijsturing.                                               
– Les 4: opvolging                                                                           
– Les 5: afsluiting
met evaluatie, mogelijkheid tot nog afspraken.

De prijs van het pakket ‘puppycoaching’ bedraagt €295 exclusief kmvergoeding. Eventuele vervolgafspraken zijn €50 exclusief kmvergoeding per 45 min. Gedurende het traject kunnen jullie profiteren van mijn begeleiding via mail, whatsapp, telefonisch,…

 • Hondengedragsbegeleiding bij probleemgedrag – 4 lessen pakket €295

  Hulp bij de aanschaf van een viervoeter, trekt je hond aan de les, sloopt je hond, blaffen, angst, agressie, grommen, happen, bijten, je hond kan je niet alleen laten, je hond vindt geen rust en jullie ook niet, je hond voorbereiden bij de komst van een nieuw gezinslid (een kindje, een ander huisdier), uitvallen, opspringen en overenthousiasme bij bezoek, eten van voedingswaren op de grond, obsessies, te veel stress, niet luisteren naar de baas… zijn zaken waarbij ik kan helpen als hondenfluisteraar.

  De hondengedragstherapie bestaat uit 4 lessen bij u thuis die telkens een uur duren. De eerste afspraak duurt doorgaans langer. Gedurende de lessen stellen we een actieplan op om het probleem dat jullie ondervinden te verzachten. De eerste 2 maanden gratis telewerking via Whatsapp. Hierin zitten videogesprekken. Je kan terwijl ook vragen stellen, foto’s en video’s versturen. Ik antwoord binnen de drie dagen. Na deze twee maanden kan je deze met een maand verlengen voor slechts €50. Dit mag je zo vaak verlengen als je zelf verkiest

 • Het gedragstherapie pakket:

 • – Les 1: intake en opstellen managementplan
  – Les 2: managementplan uitvoeren
  – Les 3: opvolging en bijsturing
  – Les 4: afsluiting met evaluatie, mogelijkheid tot nog afspraken

  De prijs van het pakket ‘gedragstherapie’ bedraagt €295 exclusief kmvergoeding.
  Eventuele vervolgafspraken zijn €50 exclusief kmvergoeding per uur.
  Gedurende het traject kunnen jullie profiteren van mijn begeleiding via mail, whatsapp, telefonisch,…

 • Hondenuitlaatservice €15 – Enkel voor bestaande klanten

  Ben je tijdelijk ziek, heb je een ongeval gehad, ga je op vakantie, heb je het bv elke woensdag te druk zodat je geen tijd hebt voor je hond, is het op je werk even te druk, heb je problemen om met je hond te gaan wandelen? Hiermee kan ik jullie helpen!

  Voor een uur kom ik je hond halen en ga ik met hem alleen in jullie omgeving, of verder, samen een wandeling maken. In dit uur ben ik enkel met je hond, ik pas de wandelingen aan zodat de hond volop kan genieten van het buiten te zijn. Rustig rondsnuffelen, samen even rennen, spelen met elkaar, het ontwijken van stressvolle situaties voor je hond, of juist graag met andere hondjes ravotten, dit is wat ik je hond kan aanbieden. 

  De uitlaatservice kost per wandelbeurt €15 exclusief de kilometervergoeding.  

  Wat maakt wandelen met Watblafje zo speciaal?
  Ik ben gewend om met honden met gedragsproblemen te gaan wandelen. Als gedragstherapeut bied ik bij risicohonden extra begeleiding tijdens de wandeling. Daarnaast maakt Watblafje van wandelingen een extra plezierig moment helemaal op maat van je hond. Lees hier enkele voorbeelden van Watblafje uitspookt met de honden

  Nieuw: Stempelkaart uitlaatservice
  Voordelig voor u en mij! Bij de aankoop van een 10 beurtenkaart krijgt u de 11e wandeling er gratis bij! Hierdoor krijgt u 11 wandelbeurten voor de prijs van 10.

Tarieven

Tarieven wat blaf je?Pakket Extra Afspraak Vergoeding per km
Videogesprek aanschaf hond€30€30/
Puppycoaching€295€50€0.40
Gedragstherapie€295€50€0.40
Uitlaatservice
* nieuw stempelkaart (11e wandelbeurt gratis)
/€15€0.40

Bij de pakketten kunnen eventuele vervolgafspraken nog vastgelegd worden per uur. 

Na de afspraak krijgt u een factuur, gelieve deze te storten binnen de 14 dagen. Het afzeggen van een afspraak tot 3 dagen op voorhand, anders betaalt u de afspraak zonder de kilometervergoeding. Kilometervergoeding heen en terug (per km vanuit Boechout, provincie Antwerpen). De eerste 5km is gratis.

Partners

Watblafje werkt samen met Groomanoid, een hondenkapsalon dat ik zeker aan al mijn klanten aanraad! Naast dat ze een geduldige en zeer vriendelijke verzorger is, blijft ze zichzelf bijscholen. Zo is Julia van Groomanoid op de hoogte van de nieuwste technieken.

Mijn klanten genieten van 10% korting bij Groomanoid. Als klant kan je deze bij mij verkrijgen.

Wilt u meer informatie? Neem een kijkje op de website van Groomanoid https://www.groomanoid.be/ of u kan me ook contacteren bij vragen.


Benieuwd hoe Watblafje andere baasjes en honden heeft kunnen helpen? Lees enkele referenties van tevreden baasjes of neem contact op om een afspraak te maken.

Over ‘Wat blaf je?’

Hondengedragstherapeut, puppyopvoeder, uitlaatservice.

Leren luisteren naar elkaar. Je band met je hond versterken via de connectiemethode.

Contact

Jolien Wellens
+32 472 46 39 74
Antwerpen (Boechout)

Watblafje is telefonisch bereikbaar tussen 10u-19u.

Email: watblafje@outlook.be
Instagram: watblafje
Facebook: watblafje