Over Wat blaf je

Ik ben Jolien Wellens, wonende in Boechout (Antwerpen) met mijn trouwe viervoeter Tshilu. Al snel had ik een diepe liefde voor dieren. Vooral voor onze huisdieren, honden en katten. Omdat we niet altijd een hond hebben gehad, ging ik vaak wandelen met de honden in de omgeving. Wanneer familie en vrienden op reis trokken, ging ik voor een aantal weken in hun huis wonen om zo op hun honden te letten. Het ergste was wanneer de bazen terug van vakantie kwamen en ik terug een leven had zonder hond.

Wat blaf je - Hondenuitlaatservice

In het jaar 2015 had ik beslist dat ik klaar was voor mijn eigen eerste hond. Samen met een Nederlandse organisatie, Kibo Medical Detection Dogs, zijn we op zoek gegaan in meerdere asielen naar hem. Uiteindelijk hebben we een harige stuiterbal uitgekozen: een husky Tshilu. En mijn taak was begonnen om deze deugniet het leven te geven dat hij verdiende. Plezier, vertrouwen rust, wandelingen, spelen,… Daarnaast is hij getraind (samen met de organisatie Kibo) om mij te melden wanneer ik lage suikers heb. Door zijn hulp heb ik meer controle over mijn diabetes.

Jolien Wellens - Honden gedragstherapeut

Wandelen in de natuur en niemand tegenkomen om zo de rust met mijn hond te vinden, zijn beloningen voor mij. Maar ook skaten, steppen, fietsen, joggen, gelijk een echte canicrosser is mijn wekelijkse bezigheid. Maar vaak doet Tshilu, ook al is hij een actieve husky, me eraan denken om voldoende rustige momenten in te lassen of samen een snuffelwandeling te maken.

Een tijdje na zijn aanschaf wou ik hem meer begrijpen en onze band versterken. Ik ben gaan studeren bij Geert De Bolster, de opleiding de connectiemethode. Eerst had ik dit gedaan voor mijn hond en mij, maar tijdens de stages besefte ik al snel dat ik andere mensen wou verder helpen en twee jaar later ben ik begonnen met Wat blaf je.

Ik blijf honden en hun gedrag interessant vinden en cursussen volgen. Gewoon honden observeren is voor mij zoals een goeie film. Naast mijn verpleegkundige job, ga ik regelmatig naar het asiel om kluiven aan de honden uit te delen zodat de honden er even wat afleiding hebben. Ik kijk er naar uit om nieuwe honden te blijven ontmoeten.

Wat blaf je - gedragstherapie honden

Certificaten

De connectiemethode

Certificaat de connectiemethode bij Geert De Bolster. Puppyopvoeding & hondenopvoeder en specialist hondengedragstherapie bij probleemgedrag.

Certificaat De Bolster - Hondengedragsbegeleider:Hondenopvoeder

Opvoeden vanuit verbondenheid

Certificaat van een 6-daagse vorming rond opvoeding van honden vanuit verbondenheid.

Certificaat opvoeden vanuit verbondenheid


Wil je graag meer weten over mij en Wat blaf je? Stel gerust je vragen!

Over ‘Wat blaf je?’

Hondengedragstherapeut, puppyopvoeder, uitlaatservice.

Leren luisteren naar elkaar. Je band met je hond versterken via de connectiemethode.

Contact

Jolien Wellens
+32 472 46 39 74
Antwerpen (Boechout)

Watblafje is telefonisch bereikbaar tussen 10u-19u.

Email: watblafje@outlook.be
Instagram: watblafje
Facebook: watblafje