Referenties over Wat blaf je

Watblafje helpt je je hond beter te begrijpen via de connectiemethode. Lees hier enkele referenties en recensies van tevreden baasjes!


Watblafje referentie FarahLady

Dankzij Watblafje kregen we de ideale puppycoaching! Ideaal want het was helemaal op maat van onze puppy en zo kregen wij de beste inzichten voor onze hond. In ons geval leerden wij signalen opvangen van ons Lady waarin zij onze hulp vroeg waar wij niet zagen dat ze op die manier om onze hulp vroeg.

Wij hebben Watblafje al laten komen alvorens onze puppy bij ons kwam. Zo konden we al eens aftoetsen hoe die puppycoaching in zijn werk ging. Dankzij de zoveel handige tips en tricks, kennen wij onze hond beter en kunnen wij nog betere baasjes zijn 🙂! Watblafje heeft ons geholpen en dat nog voor er problemen waren. Geen enkele vraag was te zot of te gek, of we konden er over praten.

Het puppypakket heeft ons door de eerste weken/maanden geholpen op verschillende vlakken. Wij raden Watblafje aan voor het welzijn van je hond omdat je je hond beter leert kennen. Er waren momenten dat wij geen raad meer wisten. En dan waren we zo blij dat er iemand achter ons stond die ons door dik en dun hielp met raad en daad!

Farah B

Puppycoaching


Recensie watblafje hondenuitlaatserviceKoda 

Watblafje is echt een super aanrader! Jolien gaat met onze Zwitserse herder Koda (1 jaar) wandelen als wij een hele dag gaan werken om zijn dag te doorbreken. Bij niemand is Koda zo enthousiast om te begroeten en meteen in de auto te springen. Ik denk dat dit genoeg zegt 😊 Ook leuk dat we soms foto’s en filmpjes ontvangen van de wandelingen. Zelfs last-minute kunnen we bij Jolien terecht, ze zal ons altijd uit de nood helpen als ze kan.

Wij volgden ook al een gedragsbegeleiding bij haar in verband met het trekken aan de leiband. Hier hebben wij echt zoveel uit geleerd. Wij zijn fan! 😃

Steffi DV

Hondenuitlaatservice & hondengedragstherapie


Referentie wat blaf je - Theo

Theo 

Wij hadden Jolien bij ons toen onze Theo 2 jaar was. In volle puberteit. Wat Jolien ons vooral geleerd heeft is onze Theo te aanvaarden zoals hij is. Enthousiast, maar enige moeilijkheden tijdens het wandelen aan de leiband (blaffen, trekken). Dit gedrag heeft hij nog steeds een beetje maar wij gaan er nu anders mee om. We kiezen onze confrontaties, waar we hem eerst overal mee naartoe namen kiezen we er nu voor om hem af en toe thuis te laten. Of we lopen even om als er een andere hond afkomt. Ander probleem was dat hij de kussens in onze zetel kapot beet, ook dit is met de tips van Jolien goed opgelost.

Een aanrader van een therapeut.

Hondengedragstherapie


Resencie hondengedragstherapie watblafje

Nala & Meeko

These 2 had some trouble with each other after eating dinner. Contacted @watblafje and she gave us tools & tips to work with. Today was our second session & these 2 have made such big progress ALREADY! Big thank you! & good job to these 2 goofballs 💕🤩

Hondengedragstherapie

Jolien Wellens - Wat blaf je - referenties

Kibo

Wij kennen Jolien al van kinds af aan als vrolijke spring-in-het veld met pittig karakter en een eigen mening. Toen Jolien een tijdje terug haar hulphond TSHILU in huis nam heeft haar enthousiasme en vastberadenheid ons doen besluiten ook zo’n viervoeter in ons gezin op te nemen. Onze Kibo is een bloedmooie Japanse AKITA-teef…en…een vrolijke spring-in-het veld met pittig karakter en een eigen mening.

Referentie wat blaf je - Erik en SabinaToen wij onlangs een weekje op vakantie gingen, heeft Jolien zich ontfermd over over haar. Een fantastische ervaring voor Kibo, die stiekem had gehoopt dat we nog wat langer zouden wegblijven . Kordaat en met respect voor karakter, persoonlijkheid en temperament voor het dier, zo benadert Jolien Kibo (en bij uitbreiding alle dieren waar zij mee te maken heeft).

Een geweldig ervaring voor onze hond & wij met een gerust gemoed op vakantie. Bedankt Jolien!

Erik, Sabina

Hondenuitlaatservice


Puppy VitaVita

Wij hadden Vita, onze pup van 6 maanden, 2 weken toen Jolien bij ons langskwam voor het intakegesprek. Het is een lief hondje, maar ze was een voormalige straathond en moest alles nog leren. De eerste weken waren dus enorm wennen, voor haar en voor ons.

Vita was vaak heel druk en plaste liever binnen dan buiten, vooral ’s avonds, en dit was enorm frustrerend. Jolien raadde ons aan om Vita in de bench te laten rusten als ze overprikkeld was en om haar ruimte te verkleinen. Daarnaast gaf ze ons vooral veel zelfvertrouwen, door te benadrukken dat we goed bezig waren. Dit deed enorm veel deugd!

We plaatsten hekjes in huis zodat haar ruimte kleiner werd en dat boekte meteen resultaat. Een week later heeft ze nog 1 ongelukje gehad in huis en vanaf dan was ze zindelijk! Een kleine aanpassing, maar wel echt een wereld van verschil.

Ook al hebben we Jolien dus maar 1 keer gezien, we vinden echt dat het sinds haar tips veel beter gaat! Ook nadien als we een vraag hadden (piepen in de bench, overmatig blaffen,…) stond Jolien meteen klaar om ons via WhatsApp te overladen met nuttige tips! Dus bij deze: dankjewel Jolien! Je hebt ons enorm geholpen!

Sofie & Nick

Puppytraining & Hondengedragstherapie


Kan ik jou en je hond ook helpen? Bekijk mijn diensten en tarieven of neem contact op!

Over ‘Wat blaf je?’

Hondengedragstherapeut, puppyopvoeder, uitlaatservice.

Leren luisteren naar elkaar. Je band met je hond versterken via de connectiemethode.

Contact

Jolien Wellens
+32 472 46 39 74
Antwerpen (Lint)

Watblafje is telefonisch bereikbaar tussen 10u-17u.

Email: watblafje@outlook.be
Instagram: watblafje
Facebook: watblafje